2 Ιαν 2017

9 ΜΗΝΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 82 - Β' κύκλος VIDEO (298)9 MHNES ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 298 - Β'κύκλος VIDEO
Tο νέο επεισόδιο 82 του Β' κύκλου της σειράς του Star tv '9 μήνες' σε video


TA VIDEO ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΟ E-MAIL ΣΑΣ -ΚΛΙΚ ΕΔΩ

9 ΜΗΝΕΣ Επεισόδιο 82 - Β' κύκλος (298)

Ο Πέτρος ανησυχεί που η μνήμη του έχει αρχίσει να τον προδίδει. Η Έλενα αποφασίζει να μην του ξαναδώσει τις σταγόνες της Εύας. Μια βρόμικη συνωμοσία ανάμεσα στην Εύα και το Σερέτη στοχεύει να κλείσουν τον Πέτρο για πάντα στη φυλακή. Ο Άλκης παρακολουθεί την Κρίστη μέσα από την κάμερα, όταν εκείνη, απορροφημένη από τη μουσική της, αγνοεί τον Φαίδωνα.
Μια ευχάριστη έκπληξη για τη Σοφία, όταν ο Μάνος της φέρνει ένα αραχνοΰφαντο φόρεμα για να φορέσει το βράδυ που θα ανταλλάξουν τους όρκους τους. Η Μάρθα πηγαίνει στο σπίτι της Κρίστης και της λέει πως η μητέρα της κινδυνεύει από τον Δήμο. Ο Οδυσσέας εκφράζει στον Αντρέα την αγωνία του πως η οικογένεια τους δεν είναι όπως πριν, αλλά στη συνέχεια ξαφνιάζεται ευχάριστα που τον βλέπει χαρούμενο μετά από τόσο καιρό. 
Η Δάφνη και ο Δημήτρης αναρωτιούνται ποιος μπορεί να ειδοποίησε την Αστυνομία για τη συνάντηση του Δημητρίου με μια γυναίκα, αφού δεν ήταν κανείς μπροστά. Η Κρίστη φρικάρει με τις υποψίες της Μάρθας πως ο Δήμος κακοποιεί τη μητέρα της. Την ίδια ώρα εκείνος ξεσπάει τα σαδιστικά του ένστικτα πάνω στην Άννα. Η Κρίστη προβληματίζεται ιδιαίτερα με την οργή της Μάρθας απέναντι στο Δήμο και αποφασίζει να τους επισκεφτεί. Η Δάφνη δεν μπορεί να δεχτεί το συλλογισμό του Δημήτρη πως πίσω από τους Μαχητές κρύβεται ο Σερέτης.
 Η Ελίζα ζητάει άδεια από τον Οίκο Τυφλών για να αφοσιώθηκε πλήρως στην εκπαίδευση του Αντρέα. Η Σοφία βλέπει το Μάνο με γαμπριάτικο κοστούμι και συγκινείται. Όλα τώρα είναι έτοιμα για τη στιγμή που θα ανταλλάξουν όρκους αιώνιας αγάπης. Έλσα και Στέφανος σμίγουν ξανά. Η Μάρθα πιέζει την Αργυρώ να καταγγείλει τον Δημητρίου για το βιασμό της.
 Η Άννα υποδέχεται την Κρίστη στο σπίτι του Δήμου και προσποιείται πως όλα είναι μια χαρά. Η Κρίστη φεύγει καθησυχασμένη. Ο Άλκης θέλει να μαζέψει όσα περισσότερα στοιχεία μπορεί για να αποδείξει πως η Κρίστη είναι ακατάλληλη σαν μάνα. Ο Αντρέας λέει στη Δάφνη πως το βράδυ που συνάντησε τον Δημητρίου, εκείνος το είχε πει στον Σερέτη. Η Εύα και ο Σερέτης διασταυρώνουν τα στοιχεία που έχει ο καθένας τους εις βάρος του Πέτρου, που θα τον οδηγήσουν για τα καλά στη φυλακή…


δείτε το video ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας