26 Ιαν 2017

9 ΜΗΝΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 100 - Β' κύκλος VIDEO (316)9 mines 100 b kyklos
Tο νέο επεισόδιο 100 του Β' κύκλου της σειράς του Star tv '9 μήνες' σε video


TA VIDEO ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΟ E-MAIL ΣΑΣ -ΚΛΙΚ ΕΔΩ

9 ΜΗΝΕΣ Επεισόδιο 100 - Β' κύκλος (316)

Η Θεανώ συμβουλεύει τη Σοφία να μιλήσει στον Μάνο και να διώξει από πάνω τους κάθε υποψία για τον θάνατο της μαρίνας. Η Δάφνη βλέπει το βραχιόλι της Μάρθας στο γραφείο του Δημήτρη αλλά αρνείται ότι είναι δικό της. Ο Σερέτης έχει στα χέρια του βίντεο του μπράβου του Δημοσθένους, όπου παραδέχεται ότι χρηματίστηκε από τον Φοίβο για να καταθέσει στην Αστυνομία ότι η Άννα έλειπε από το σπίτι την ώρα του φόνου. Η Εύα από την άλλη επιμένει πως η Μάρθα είναι ο δολοφόνος του. 

Η Ελίζα επιμένει να πει ο Αντρέας την αλήθεια ότι βλέπει, αλλά εκείνος επικαλείται υπηρεσιακούς λόγους. Η Έλσα προσπαθεί να επικοινωνήσει με τη Μαρίνα για να της πει την παρεξήγηση που έχει δημιουργηθεί με τον Μάνο και τη Σοφία. Η Σοφία, που δεν μπορεί να διαχειριστεί όλη αυτή την κατάσταση, καταφεύγει πάλι στα ηρεμιστικά. Ο Οδυσσέας καταλαβαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά με τον Αντρέα και τη Δάφνη. Ο Διαμαντίδης δε συμμερίζεται την πεποίθηση του Σερέτη ότι η Άννα σκότωσε τον Δήμο, και προτείνει να δημιουργήσουν ένα τροχαίο και για τις δυο γυναίκες, την Άννα και τη Μάρθα, ώστε να κλείσουν το στόμα των υπολοίπων μελών της σέχτας του Δημοσθένους

Ο Δημήτρης ζητάει υλικό από τις κάμερες ασφαλείας γύρω από το σπίτι του Δήμου. Η Σοφία πηγαίνει στο σπίτι του Μάνου και τον ικετεύει να πιστέψει ότι δεν έχει σχέση με τον θάνατο της Μαρίνας. Ο Άλκης αποσύρει τη μήνυση κατά του Κίμωνα, ωστόσο δηλώνει στα Μέσα ότι δέχτηκε επίθεση από τον σύντροφο της πρώην συζύγου του, εκφράζοντας την ανησυχία του για το πως μπορεί να εμπιστευτεί το παιδί του στη μητέρα του, όταν σημειώνονται τέτοιες βίαιες συμπεριφορές. 

Η Άννα ζητάει τη συμβουλή του Πέτρου γι το θέμα της Κρίστης και την επιμέλεια του παιδιού. Το χάσιμο του Πέτρου όμως ανησυχεί τη Μάρθα που βλέπει ότι η υγεία του επιδεινώνεται ραγδαία. Η Κρίστη οργίζεται με τον Κίμωνα που επιτέθηκε στον Άλκη με συνέπεια να κινδυνεύει να χάσει η ίδια την επιμέλεια του Φαίδωνα. Ο Μάνος τηλεφωνεί στον Ιατρικό Σύλλογο και καταγγέλλει ότι η γιατρός Σοφία Αυγερινού σκόπευε να τον σκοτώσει δίνοντας του λάθος θεραπεία. Η Δάφνη και ο Αντρέας καταθέτουν σαν μάρτυρες υπεράσπισης στην δίκη του Πέτρου. Η Έλσα ακούει έκπληκτη τη Μυρτώ που της λέει ότι εδώ και λίγο καιρό είναι ξανά μαζί με τον Στέφανο.
 δείτε το video ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας