26 Ιαν 2017

ΓΑΛΑΤΕΙΑ:Επεισόδιο 107 ( Video και περίληψη )

GALATEIA 107
Δείτε  το επεισόδίο Γαλάτεια 107 της σειράς του Sigma TV σε video

Ο έρωτας που ξεπερνά τα εμπόδια… Οι δυστυχίες του πολέμου… Η πάλη του καλού με το κακό… Τα πάθη και τα μυστήρια που κουβαλά ο κάθε άνθρωπος. Και όλα στο χρώμα της ταραγμένης εποχής του 1941-1950.  
Με την υπογραφή του Γιώργου Σοφοκλέους και της Ελένης Καούλα. Η νέα φιλόδοξη τηλεοπτική σειρά του Sigma tv
ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Γαλάτεια  επεισόδιο 107 - video περίληψη

Η Γαλάτεια επιστρέφει στου Μόρφου τρέφοντας ελπίδες πως ο πατέρας της θα χαλαρώσει τα δεσμά της, ενώ ο Πετρής αναμοχλέυει την υπόθεση με τον φόνο του Χατζηνέαρχου για να μάθει την αλήθεια. Ο Καράγιωρκης με την σειρά του προσπαθεί να μάθει ποιος ξέρει τι εναντίον του, για να καλύψει τα νότα του. Μιλά με τον Λευτέρη αλλάζοντας συμπεριφορά απέναντι του και αυτό προβληματίζει τον Λευτέρη. Η Φανούλλα και ο Στεφανής επιστρέφουν μαζί στο σπίτι τους στην Λεμεσό και οραματίζονται την νέα τους ζωή. 
Ο Πολυδεύκης φέρνει τον νεαρό στον Στράτο και τον ανακρίνουν για να μάθουν ποιός είναι. Εκείνος επιβεβαιώνει ότι είναι ο φυγάς. Ο Πολυδεύκης ζητά να μάθει αν γνωρίζει τον γιο του και ο Θανάσης του το επιβεβαιώνει. Ο Πετρής ζητά τη βοήθεια του Λευτέρη για το θέμα του Χατζηνέαρχου και αποφασίζουν να πάνε στην Κυθραία να μάθουν περισσότερες πληροφορίες από τον πατέρα του Λευτέρη.
δείτε το video ΕΔΩ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας