5 Ιαν 2017

9 ΜΗΝΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 83 - Β' κύκλος VIDEO (299)9 MHNES ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 299
Tο νέο επεισόδιο 83 του Β' κύκλου της σειράς του Star tv '9 μήνες' σε video


TA VIDEO ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΟ E-MAIL ΣΑΣ -ΚΛΙΚ ΕΔΩ

9 ΜΗΝΕΣ Επεισόδιο 83 - Β' κύκλος (299)

Η Δάφνη συνειδητοποιεί πως πίσω από κάθε χτύπημα εναντίον τους βρίσκεται ο Σερέτης. Η Σοφία ζει το όνειρο της με τον Μάνο, χωρίς να έχει αντιληφθεί στο ελάχιστο πως εκείνος ετοιμάζει την εκδίκησή του. Η Δάφνη πιέζει τον Αντρέα να δουν που πάει η σχέση τους. Την ίδια ώρα, Δημήτρης και Ελίζα προσπαθούν αντίστοιχα μάταια να επικοινωνήσουν μαζί τους. 
Ο Άλκης παρακολουθεί από την κάμερα την Κρίστη με τον Κίμωνα και τρελαίνεται από την ζήλια αλλά και επιθυμία για τη χειρότερη εκδίκηση. Η Έλσα απελπίζεται που δεν ξέρει πως να προστατεύσει την φίλη της. Η Δάφνη ζητάει από τον Δημήτρη χρόνο για να ξεμπλέξει τα συναισθήματα της τόσο απέναντι στον Αντρέα όσο και στον ίδιο. Ο Δημήτρης απολογείται στον Αντρέα που του έκρυψε μαζί με τη Δάφνη την υπόθεση Δημητρίου. Ο Αντρέας όμως που γνωρίζει και τις άλλες αλήθειες για την πραγματική ταυτότητα του Δημήτρη, ξεσπάει. Ο Δημήτρης αναγκάζεται να του πει πως είναι ερωτευμένος με τη Δάφνη. 
Η Δάφνη βρίσκει το φύλακα που φρουρούσε το κελί του Βίκτωρα Αλεξιάδη και του ζητάει να θυμηθεί τι έγινε τη μέρα που εκείνος βρέθηκε κρεμασμένος στο κελί του. Ο Μάνος αλλάζει τις κλειδαριές του σπιτιού του. Η Έλσα ξεσπάει πάνω του που φέρθηκε σκάρτα στη Σοφία, και υπερθεματίζει λέγοντας πως και η Μαρίνα μπορεί να εξαφανίστηκε εξαιτίας του. Η Σοφία επιστρέφει σπίτι της, γεμάτη απόγνωση και ερωτηματικά για τον τρόπο που της φέρθηκε ο Μάνος. 
Η Έλσα κρατιέται να μην πει στον Μάνο την αλήθεια για τη μητέρα της, και τελικά τον ενημερώνει απλά πως τα ξαναβρήκε με τον Στέφανο. Η Αργυρώ λέει στη Μάρθα πως τελικά αποφάσησε να καταγγείλει τον Δημοσθένους για τον βιασμό της. Η Μάρθα επιτέλους νιώθει πως ήρθς η ώρα να τιμωρηθεί όπως του αξίζει. Η Άννα κρυφακούει τον Δήμο που ζητάει να ακυρωθεί η συναυλία της Κρίστης στην Ελλάδα. Όταν όμως το βλέμμα της πέφτει πάνω σ ένα κλειδωμένο συρτάρι, τρέμει πως ο Δήμος θα της κάνει μεγαλύτερο κακό
 δείτε το video ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας