5 Ιαν 2017

9 ΜΗΝΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 84 - Β' κύκλος VIDEO (300)9 MHNES ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 300
Tο νέο επεισόδιο 84 του Β' κύκλου της σειράς του Star tv '9 μήνες' σε video


TA VIDEO ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΟ E-MAIL ΣΑΣ -ΚΛΙΚ ΕΔΩ

9 ΜΗΝΕΣ Επεισόδιο 84 - Β' κύκλος (300)

Η Κρίστη περιμένει τον Άλκη στο πάρκο. Ένα τηλεφώνημα όμως από την εταιρεία διοργάνωσης της συναυλίας στην Ελλάδα, αποσπά την προσοχή της από τον Φαίδωνα. Εκείνη τη στιγμή φτάνει ο Άλκης και τρελαίνεται όταν η Κρίστη του λέει πως το παιδί εξαφανίστηκε. Ο Σερέτης, γητευμένος από την Εύα είναι έτοιμος να της μιλήσει για τα σχέδια του, καθώς οι δυο τους θα κάνουν το τέλειο δίδυμο. Ο Άλκης καλεί την Αστυνομία και ξεσπάει στην Κρίστη. 
Η Αργυρώ λέει στη Μάρθα πως μετά από την καταγγελία που θα κάνει κατά του Δημοσθένους, θέλει να φύγει για την Ελλάδα. Η Σοφία υποπτεύεται πως ο Χρήστος μίλησε στο Μάνο για τον αδερφό της αλλά και τις ερωτικές συνευρέσεις τους. Ο Στέφανος βρίσκει δουλεία σ ένα φωτογραφικό στούντιο, και παίρνει την Έλσα για βοηθό του.
 Ο Σερέτης λέει στον Πέτρο για τα στοιχεία που βρέθηκαν στα χέρια του Εισαγγελέα. Ένα περιπολικό φτάνει στο πάρκο όπου εξαφανίστηκε ο Φαίδωνας και παίρνουν κατάθεση από την Κρίστη, κάτω από το οργισμένο βλέμμα του Άλκη. Η Μάρθα τηλεφωνεί στην Άννα για να της πει πως σύντομα θα απαλλαγεί από τον Δήμο. Εκείνος ακούει τη συνομιλία τους από τη δεύτερη γραμμή του τηλεφώνου, και καταλαβαίνει πως η Αργυρώ θα τον καταγγείλει. 
Ο Οδυσσέας λέει στη Δάφνη για το κοκτέιλ φαρμάκων που του είχε χορηγήσει ο Σερέτης. Η Δάφνη τώρα βεβαιώνεται πως ο Σερέτης όχι μόνο ηγείται της οργάνωσης των Μαχητών αλλά μάλλον και της νέας Red Swan. Ο αστυνομικός που βρίσκεται στο πάρκο ενημερώνει τον Άλκη και την Κρίστη πως μια γυναίκα παρέδωσε στο Τμήμα ένα παιδάκι, με την περιγραφή του Φαίδωνα…
 δείτε το video ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας