11 Ιαν 2017

ΓΑΛΑΤΕΙΑ:Επεισόδιο 104 ( Video και περίληψη )

GALATEIA 104

Δείτε  το επεισόδίο Γαλάτεια 104 της σειράς του Sigma TV σε video


Ο έρωτας που ξεπερνά τα εμπόδια… Οι δυστυχίες του πολέμου… Η πάλη του καλού με το κακό… Τα πάθη και τα μυστήρια που κουβαλά ο κάθε άνθρωπος. Και όλα στο χρώμα της ταραγμένης εποχής του 1941-1950.  
Με την υπογραφή του Γιώργου Σοφοκλέους και της Ελένης Καούλα. Η νέα φιλόδοξη τηλεοπτική σειρά του Sigma tv

Γαλάτεια : επεισόδιο 104 video περίληψη

Η Γαλάτεια και ο Πετρής ταλαιπωρούνται από την απόσταση που τους έχει επιβληθεί ακόμα και στο χωριό. Ο Πολυδεύκης συστείνη στη Γαλάτεια να είναι προσεχτική όσον αφορά το θέμα της κατασκοπίας ακόμα και από τον Στράτο. 
Ο Αντζουλής προσπαθεί να συμπαρασταθεί στη Φανούλλα αλλά εκείνη τον κατηγορεί για την κατάληξη του Στεφανή και αποφασίζει να σταθεί κοντά στην οικογένεια του αρραβωνιαστικού της, που πια την αποδέχεται. 
Ο Mουχτάρης περίεργος για την ξαφνική αποχώρηση της Ευμορφίας βρίσκεται μπροστά στις απειλές του Στράτου και του Πολυδεύκη, που τον εκβιάζουν με την σειρά τους να αφήσει ήσυχη την Πολύμνια. 
Ο Καράγιωργκης προσπαθεί να μάθει τα κίνητρα της επίσκεψης του Πετρή στου Μόρφου, ανησυχώντας για το τι μπορεί να έχει εναντίον του σχετικά με την υπόθεση του θανάτου του πεθερού του. Η Πολύμνια μη αντέχοντας τις ενοχές της αποφασίζει να εξομολογηθεί τις αμαρτίες της.
 δείτε το video ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας