11 Ιαν 2017

ΓΑΛΑΤΕΙΑ:Επεισόδιο 105 ( Video και περίληψη )

GALATEIA 105

Δείτε  το επεισόδίο Γαλάτεια 105 της σειράς του Sigma TV σε video


Ο έρωτας που ξεπερνά τα εμπόδια… Οι δυστυχίες του πολέμου… Η πάλη του καλού με το κακό… Τα πάθη και τα μυστήρια που κουβαλά ο κάθε άνθρωπος. Και όλα στο χρώμα της ταραγμένης εποχής του 1941-1950.  
Με την υπογραφή του Γιώργου Σοφοκλέους και της Ελένης Καούλα. Η νέα φιλόδοξη τηλεοπτική σειρά του Sigma tv
ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Γαλάτεια : επεισόδιο 105 video περίληψη

Όλοι περιμένουν το άψυχο σώμα του Στεφανή, που θα έρθει σήμερα στο λιμάνι της Λεμεσού και για την κηδεία που θα ακολουθήσει. Η Αντρονίκη διερωτάτε γιατί ο Πετρής ρωτά να μάθει για τον πατέρα της και τον πεθερό του Καράγιωρκη ενώ κάτι μια συνομιλία του Μουχτάρη και του Καράγιωρκη που θα κρυφακούσει θα τη βάλει σε περισσότερες υποψίες. 
Ο Στράτος ζητά από τον Αντζουλή πληροφορίες για κάποιους ύποπτους πελάτες στο καμπαρέ. Ο Πολυδεύκης επαναλαμβάνει τον πόθο του να δει το γιο του και σκέφτεται ότι θα πρέπει να φύγει από την Κύπρο για να πάει να τον βρει. Η Ερατώ του λέει ότι θα τον στηρίξει σε οτι αποφασίσει. 
Ο Στράτος προσπαθεί να μιλήσει και πάλι στην Πολύμνια αλλά εκείνη αυτή τη φορά τον διώχνει λέγοντας ότι θα ήθελα να φύγει από το χωριό για να τον αποφύγει. Ένας καταπονημένος άγνωστος έρχεται στα Πυτίθκια. Η Φανούλλα, η Βασιλού και η Αννέττα περιμένουν τον Χαμπή και τον Πετρή να φτάσουν με το πτώμα του Στεφανή. Όταν όμως εκείνοι φτάνουν φέρνουν μαζί τους δυσάρεστα νέα…
δείτε το video ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας