15 Φεβ 2017

9 ΜΗΝΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 113 - Β' κύκλος VIDEO (329)9 mines 113 b kyklos
Tο νέο επεισόδιο 113 του Β' κύκλου της σειράς του Star tv '9 μήνες' σε video


TA VIDEO ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΟ E-MAIL ΣΑΣ -ΚΛΙΚ ΕΔΩ


9 ΜΗΝΕΣ Επεισόδιο 113 - Β' κύκλος (329)

Ο Μάνος οργίζεται όταν ο Δημήτρης εκφράζει την υποψία του πως μετά από την ομολογία της Θεανώς, θέλει να εξοντώσει τη Σοφία. Η Κρίστη παγώνει όταν βλέπει τη Σύλβια μπροστά της, στο πάρκο. Η Δάφνη παραβιάζει το σπίτι του εκβιαστή ανήλικων και βάζει ένα πρόγραμμα στο laptop του. Ο Σερέτης ανακοινώνει στον Αντρέα ότι κατάφερε την απόσταση του στη δική του υπηρεσία. Η Σύλβια ρίχνει βιτριόλι στο πρόσωπο της Κρίστης. Ο φωτορεπόρτερ βλέπει τη σκηνή και έντρομος καλεί ασθενοφόρο, ενώ η Σύλβια καταφέρνει να ξεφύγει. 

Η Άννα εκφράζει την ανησυχία της στην Έλσα για την αργοπορία της Κρίστης, όταν δέχεται τηλεφώνημα από το νοσοκομείο. Ο Στέφανος τηλεφωνεί στον Μάνο και του ανακοινώνει πως φεύγει σε αποστολή. Η Κρίστη μεταφέρει εσπευσμένα στο νοσοκομείο με σοβαρά εγκαύματα στο πρόσωπο. Το προσωπικό του νοσοκομείου καλεί τον Κίμωνα για να την αναλάβει ως γιατρός. Η Δάφνη ακούει την είδηση ότι Ρώσος κρατούμενος σκοτώθηκε κατά τη μεταφορά του στις φυλακές. Την ίδια ώρα, επικοινωνεί με τον Αντρέα και κανονίζουν να συναντηθούν. 

Ο Κίμωνας βλέπει το καμένο πρόσωπο της Κρίστης και σοκάρεται, ενώ παράλληλα ενημερώνει την Άννα και την Έλσα ότι κατάσταση της είναι πολύ σοβαρή. Οι δυο γυναίκες υποπτεύονται πως πίσω από την επίθεση με το βιτριόλι, κρύβεται η Σύλβια. Η Ηρώ ενημερώνει τον Άλκη για την επίθεση στην Κρίστη κι εκείνος φεύγει βιαστικά για το νοσοκομείο. Η Δάφνη και ο Αντρέας είναι βέβαιοι πως πίσω από τη δολοφονία του Ρώσου κρατουμένου βρίσκεται ο Σερέτης, ενώ ψάχνουν να βρουν ποιος είναι ο Σταύρος, ο Άντρας που φαίνεται να είναι ο στενός συνεργάτης του.

 Ο Σερέτης επικοινωνεί με τον Διαμαντίδη για να γιορτάσουν την επιτυχία με τη δολοφονία του Ρώσου που οδήγησε και στην παραίτηση του Υπουργού από το αξίωμα του. Ένα σήμα από το laptop του εκβιαστή ανηλίκων έρχεται στη Δίωξη. Ο Άλκης φτάνει στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται η Κρίστη προκαλώντας την οργή της Άννας. Την ίδια ώρα, η κρίστη βρίσκει της αισθήσεις της και ενημερώνεται για την κατάσταση της από τον Κίμωνα, ενώ βεβαιώνει ότι της επιτέθηκε η Σύλβια…
Δείτε το video ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας