5 Φεβ 2017

ΓΑΛΑΤΕΙΑ:Επεισόδιο 111 ( Video και περίληψη )

GALATEIA 111
Δείτε  το επεισόδίο Γαλάτεια 111 της σειράς του Sigma TV σε video

Ο έρωτας που ξεπερνά τα εμπόδια… Οι δυστυχίες του πολέμου… Η πάλη του καλού με το κακό… Τα πάθη και τα μυστήρια που κουβαλά ο κάθε άνθρωπος. Και όλα στο χρώμα της ταραγμένης εποχής του 1941-1950.  
Με την υπογραφή του Γιώργου Σοφοκλέους και της Ελένης Καούλα. Η νέα φιλόδοξη τηλεοπτική σειρά του Sigma tv

Γαλάτεια  επεισόδιο 111 -περίληψη

Ο Πετρής είναι μπερδεμένος με τα όσα έμαθε στην Κυθραία σχετικά με το αν ο Χατζηνέαρχος δολοφονήθηκε ή όχι. Ο Στεφανής αρχίζει την έρευνα του για τους γονείς της Φανούλλας μιλώντας με τη Φλουρεντζού η οποία όμως δεν του δίνει σαφείς απαντήσεις. 
Ο Καράγιωρκης προσπαθεί να μάθει από τον Πετρή, πώς πήγαν οι έρευνες του για τον Χατζηνέαρχο, στην Κυθραία. Στο μεταξύ ο Θανάσης θέλει να μεταβεί στην Αίγυπτο, για να βρει την Ευμορφία, αφού του το ζήτησε ο γιος της και προσπαθεί να πείσει τον Πολυδεύκη και τον Στράτο, να τον βοηθήσουν. 
Ο Αντζουλής αποφασίζει να πουλήσει το καϊκι για να ανακαινήσει το καμπαρέ και ρίχνει σπόντες στη Ρίτα αν ενδιαφέρεται ο Καράγιωρκης.Η Γαλάτεια αναλαμβάνει την πρώτη της αποστολή παρακολουθώντας το σπίτι του πιθανού κατάσκοπου. Εκπλήσσεται όμως όταν βλέπει τον Στράτο να μπαίνει στο σπίτι αυτό.
δείτε το Video ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας