5 Φεβ 2017

ΓΑΛΑΤΕΙΑ:Επεισόδιο 112 ( Video και περίληψη )

GALATEIA 112
Δείτε  το επεισόδίο Γαλάτεια 112 της σειράς του Sigma TV σε video

Ο έρωτας που ξεπερνά τα εμπόδια… Οι δυστυχίες του πολέμου… Η πάλη του καλού με το κακό… Τα πάθη και τα μυστήρια που κουβαλά ο κάθε άνθρωπος. Και όλα στο χρώμα της ταραγμένης εποχής του 1941-1950.  
Με την υπογραφή του Γιώργου Σοφοκλέους και της Ελένης Καούλα. Η νέα φιλόδοξη τηλεοπτική σειρά του Sigma tv

Γαλάτεια  επεισόδιο 112 -περίληψη

Η Γαλάτεια μαθαίνει ότι το καϊκι που θα μεταφέρει τους φυγάδες, ανάμεσα στους οποίους είναι και ο Θανάσης, είναι προδωμένο. Ο Θανάσης, που ετοιμάζεται να φύγει με την βοήθεια του Πολυδεύκη, αναγκάζεται να αναβάλει το ταξίδι του εξαιτίας της προδωσίας που . 
Ο Πετρής μαθαίνει ότι η Γαλάτεια γνωρίζει τους λόγους που θα φύγει από το χωριό και παρακαλεί τον Λευτέρη να πει στην Γαλάτεια να μην μιλήσει του Καράγιωρκη. Ο Καράγιωρκης έρχεται σε σύγκρουση με τη Ρίτα καθώς εκείνη επιμένει να τον πιέζει να αναγνωρίσει τη Φανούλλα.
Η Πολύμνια χαίρεται όταν βλέπει αλλαγή στη συμπεριφορά του Καράγιωρκη απέναντι της. Μετά από μια συνομιλία που έχει με τον Μουχτάρη, ο Στεφανής αρχίζει να υποψιάζεται για το ποιός μπορεί να είναι ο πατέρας της Φανούλλας. Ο Καράγιωρκης επισκέπτεται την Ερατώ με μία πρόταση. Η Ρίτα, πληγωμένη από τη συμπεριφορά του Καράγιωρκη επισκέπτεται την Πολύμνια αποφασισμένη να της πει την αλήθεια για τη Φανούλλα. 
δείτε το Video ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας