Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Επεισόδιο 53 Video

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο Επεισόδιο 51 της κωμικής σειράς της ERT. Προβολή του video την Τετάρτη 23/12/20 στις 20.00

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Επεισόδιο 53

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο Επεισόδιο 51 της κωμικής σειράς της ERT. Προβολή του video την Τετάρτη 23/12/20 στις 20.00 

ΧΑΙΡΕΤΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 53 LIVE

Η νέα κωμική σειρά της ΕΡΤ «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο». Πραγματοποιήθηκαν γυρίσματα, μεταξύ άλλων, στα γραφικά Καλάβρυτα, στη λίμνη Ζαχλωρού και στο φαράγγι του Βουραΐκού.

Σενάριο: Άγγελος Χασάπογλου, Βιβή Νικολοπούλου, Μαντώ Αρβανίτη, Ελπίδα Γκρίλλα, Αντώνης Χαϊμαλίδης, Αντώνης Ανδρής
Επιμέλεια σεναρίου: Ντίνα Κάσσου
Σκηνοθεσία: Αντρέας Μορφονιός
Παίζουν: Πέτρος Φιλιππίδης (Παρασκευάς), Πηνελόπη Πλάκα (Κατερίνα), Θοδωρής Φραντζέσκος (Παναγής), Θανάσης Κουρλαμπάς (Ηλίας), Τάσος Κωστής (Χαραλάμπης), Θεοδώρα Σιάρκου (Φιλιώ), Νικολέττα Βλαβιανού (Βαρβάρα) κ.α

Στο προηγούμενο επεισόδιο, η λιποθυμία του Ηλία στο συμβούλιο προκαλεί μεγάλη αναστάτωση στο χωριό και στην οικογένειά του. Η Φιλιώ προσπαθεί να «ψαρέψει» τον Παναγή, για να μάθει αν συμβαίνει κάτι με την Κατερίνα, αλλά εκείνος την αποπροσανατολίζει εντελώς. Ο Στάθης αγχώνεται για την επιστροφή του Λουκά, καθώς στο πρόσωπό του δεν βλέπει έναν επίδοξο γαμπρό αλλά έναν αδίστακτο προικοθήρα. Ο Ηλίας γυρνάει τελικά καταπονημένος στο σπίτι και η Φιλιώ αποφασίζει να τον περιποιηθεί.

Αυτό θα εξοργίσει τον Παρασκευά, όχι και τόσο άδικα, αφού ο Ηλίας θα προσπαθήσει να πλησιάσει τη Φιλιώ εκμεταλλευόμενος το μίνι καρδιακό επεισόδιο που έπαθε. Θα καταφέρει, άραγε, να της εξομολογηθεί τα κρυμμένα συναισθήματά του; Ο Παναγής προσπαθεί εμμέσως να μάθει από την Κατερίνα για την ταυτότητα του αποστολέα του γράμματος, ενώ ο Κανέλλος αποκαλύπτει στην παρέα πως ο φίλος τους έχει μπλέξει σε νέες εpωτικές περιπέτειες. Τα περιθώρια για την αποκάλυψη της κρυφής σχέσης Παναγή και Κατερίνας αρχίζουν να στενεύουν…

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο Επεισόδιο 53

Η Φιλιώ, σοκαρισμένη που πήγε να τη φιλήσει ο Ηλίας, προσπαθεί να το κρύψει από τον Παρασκευά. Ο Παρασκευάς, όμως, ψυχανεμίζεται ότι κάτι έγινε και πάει στο σπίτι του Ηλία να ζητήσει εξηγήσεις. Η κατάσταση ανάμεσα στους δύο άντρες είναι έκρυθμη. Η Κατερίνα με τον Παναγή προσπαθούν να κρύψουν την ευτυχία τους απ’ όλους και το παίζουν θυμωμένοι και τσακωμένοι μεταξύ τους. Ο παπάς γίνεται ο κρυφός σύμμαχος του Παναγή στην προσπάθειά του ν’ ανακαλύψει ποιος έχει στείλει τα γράμματα στα εγγόνια.

Θα φτάσουν, άραγε, στον κρυφό αποστολέα, τον Βαγγέλα, αποκαλύπτοντας την απάτη του; Την ίδια ώρα, η Μυρτώ με τον Στάθη στην Αθήνα τσακώνονται, για ακόμη μια φορά. Ο Λουκάς είναι αποφασισμένος να κατέβει στον Πλάτανο έχοντας καταστρώσει ένα ακόμα σχέδιο, για να κερδίσει την Κατερίνα. Η Μάρμω αποφασίζει να πάρει την Πάολα και να πάει για τρούφες, καθώς ο Κανέλλος κάνει έναν συνειρμό που τον οδηγεί στην αποκάλυψη της κρυφής σχέσης Κατερίνας-Παναγή!

Προβολή του video ΕΔΩ

Ολα τα επεισόδια της σειράς ΕΔΩ