ΗΛΙΟΣ 2ΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΑΝΤ1 ~ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 3

 

ΗΛΙΟΣ 2ΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ~ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 3
ΗΛΙΟΣ 2ΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΑΝΤ1 ~ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 3. Ήλιος Β' κύκλος επεισόδιο 3 ολόκληρο την Τετάρτη 15/9/20 στις 20.00 

Ήλιος Ant1 

Στους βασικούς ρόλους θα δούμε τους: Γιώργο Καραμίχο, Ευγενία Δημητροπούλου, Αντίνοο Αλμπάνη, Ντόρα Μακρυγιάννη. Επίσης πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί: Βαγγελιώ Ανδρεαδάκη. Νίκος Αρβανίτης, Δημήτρης Γεροδήμος, Ντάνη Γιαννακοπούλου, Ακίνδυνος Γκίκας, Βασίλης Ευταξόπουλος, Νόνη Ιωαννίδου, Αγγελική Κιντώνη, Χρύσα Κοτταράκου, Κριστιάν Κουλμπίντα, Έλενα Μαρσίδου, Γεωργία Μαυρογεώργη. Γιώργος Μπένος, Στέλιος Ξανθουδάκης, Βαγγέλης Παπαδάκης, Αλέξανδρος Παπατριανταφύλλου, Αστέρης Πελτέκης, Κωνσταντίνος Πεσλής. Μαριλένα Ράδου, Ηλέκτρα Τζωρτζάκη, Βασίλης Τριανταφύλλου, Δέσποινα Τσούτσα, Ορέστης Χαλκιάς, Δώρα Χρυσικού, Ειρήνη Ψυχράμη.

Στον 2ο κύκλο μπαίνουν στη σειρά με νέους ρόλους οι Δημήτρης Μοθωναίος, Αντιγόνη Φρυδά και Νικόλας Χαλκιαδάκης.

Ήλιος Επεισόδιο 3 - β' κύκλος

Στο προηγούμενο επεισόδιοη υπόθεση της διπλής ανθρωποκτονίας ταράζει την τοπική κοινωνία. Όλα δείχνουν πως τα θύματα δολοφονήθηκαν από τον ίδιο τους το γιο, Ιάσωνα Ζερίδη, ο οποίος το έχει σκάσει και αναζητείται. Ο Δημήτρης και η Αθηνά προσπαθούν να ρίξουν φως στην υπόθεση με τα λίγα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους. Η Δάφνη κρατάει στην αγκαλιά της για πρώτη φορά το μωρό της. Την ίδια ώρα η Ελένη προσπαθεί να συγχωρήσει τον εαυτό της για το κακό που προκάλεσε.

Ο Αντώνης συγκρούεται έντονα με τον Νικήτα και του ζητάει να φύγει ξανά, καθώς ανησυχεί για τη Λήδα. Η κηδεία του Φίλιππου είναι δύσκολη για όλους. Η έκρηξη όμως της Αλεξάνδρας και της Εύας εναντίον του Δημήτρη θα προκαλέσει ντόμινο γεγονότων και αντιδράσεων.

ΗΛΙΟΣ 2ΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΑΝΤ1 ~ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 3

Ο Δημήτρης, μετά τις αντιδράσεις της Εύας εναντίον του, αποφασίζει να φύγει από το σπίτι της Αλίκης. Ο Χρήστος βλέπει για πρώτη φορά τον γιο του και αισθάνεται πανευτυχής μαζί με τη Σοφία. Η Δάφνη, από την άλλη, φαίνεται να δένεται όλο και περισσότερο με το μωρό.

Η Αθηνά, κρυφά από όλους, βρίσκει παρηγοριά στο ποτό, ενώ ο Στέφανος δείχνει να την παρακολουθεί… Ο Ιάσωνας ζητάει από μια φίλη του να τον κρύψει για λίγες μέρες στο σπίτι της και δείχνει το πραγματικό του πρόσωπο…

Ο Δημήτρης βρίσκει ένα δυνατό στοιχείο που θα τον οδηγήσει στον δολοφόνο του Φίλιππου, όμως έρχεται αντιμέτωπος με τον Στέφανο… Η Αλίκη έχει έναν εφιάλτη που της θυμίζει κάτι τραυματικό από το παρελθόν της.

Δείτε το video ΕΔΩ

Όλα τα επεισόδια της σειράς ΕΔΩ