ΗΛΙΟΣ 2ΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΑΝΤ1 ~ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 1

 

ΗΛΙΟΣ 2ΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ~ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 1
ΗΛΙΟΣ 2ΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΑΝΤ1 ~ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 1. Ήλιος Β' κύκλος πρώτο επεισόδιο ολόκληρο την Δευτέρα 13/9/20 στις 20.00 

Ήλιος Ant1 

Στους βασικούς ρόλους θα δούμε τους: Γιώργο Καραμίχο, Ευγενία Δημητροπούλου, Αντίνοο Αλμπάνη, Ντόρα Μακρυγιάννη. Επίσης πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί: Βαγγελιώ Ανδρεαδάκη. Νίκος Αρβανίτης, Δημήτρης Γεροδήμος, Ντάνη Γιαννακοπούλου, Ακίνδυνος Γκίκας, Βασίλης Ευταξόπουλος, Νόνη Ιωαννίδου, Αγγελική Κιντώνη, Χρύσα Κοτταράκου, Κριστιάν Κουλμπίντα, Έλενα Μαρσίδου, Γεωργία Μαυρογεώργη. Γιώργος Μπένος, Στέλιος Ξανθουδάκης, Βαγγέλης Παπαδάκης, Αλέξανδρος Παπατριανταφύλλου, Αστέρης Πελτέκης, Κωνσταντίνος Πεσλής. Μαριλένα Ράδου, Ηλέκτρα Τζωρτζάκη, Βασίλης Τριανταφύλλου, Δέσποινα Τσούτσα, Ορέστης Χαλκιάς, Δώρα Χρυσικού, Ειρήνη Ψυχράμη.

Στον 2ο κύκλο μπαίνουν στη σειρά με νέους ρόλους οι Δημήτρης Μοθωναίος, Αντιγόνη Φρυδά και Νικόλας Χαλκιαδάκης.

Ήλιος Επεισόδιο 1 - β' κύκλος

Στο προηγούμενο επεισόδιο, και τελευταίο του 1ου κύκλου,η Αλίκη καταφέρνει και δίνει ένα μέρος των χρημάτων στους εκβιαστές, προσπαθώντας να κερδίσει χρόνο. Η Ελένη, τρομοκρατημένη πια, θέλει να φύγει από την πόλη, κρύβοντας τον πραγματικό λόγο από τον Δημήτρη, ο οποίος της ζητάει να περιμένει. Η μέρα του πάρτι για τον γάμο του Δημήτρη και της Αλίκης έχει φτάσει και όλοι είναι πανευτυχείς.

Η Αλίκη και ο Δημήτρης πάνε να διασκεδάσουν επιτέλους με τις οικογένειες και τους φίλους τους. Κάποιος όμως λείπει από κοντά τους... Όταν συνειδητοποιήσουν τι έχει συμβεί θα είναι αργά. Αυτό που θα ακολουθήσει είναι κάτι που δεν το περιμένει κανείς...

Ήλιος 2ος Κύκλος - Επεισόδιο 1 Αντ1 

Η έκρηξη στο πάρτι του Δημήτρη και της Αλίκης αλλάζει σε μια στιγμή τις ζωές όλων. Η Αλίκη και η Λήδα πρέπει να ανακοινώσουν στα παιδιά τους τον χαμό του Φίλιππου. Καθένας από τους καλεσμένους έχει να αντιμετωπίσει και μια απώλεια.

Ο Δημήτρης βασανίζεται από τύψεις και ορκίζεται να βρει και να τιμωρήσει σκληρά τόσο την σπείρα που προκάλεσε την έκρηξη, όσο και τον άνθρωπο που κρύβεται πίσω από τη δολοφονία του Φίλιππου. Η Αλεξάνδρα κατηγορεί ανοιχτά τον Δημήτρη για τον θάνατο του γιου της. Κατηγορεί επίσης και την Αλίκη, θυμίζοντάς της μια ιστορία από το παρελθόν… Αποφασίζει να βρει η ίδια τους ενόχους και να πάρει εκδίκηση.

Ο Νικήτας έρχεται στην Καβάλα ανησυχώντας για την Λήδα. Η Δάφνη, που βρίσκεται ακόμη στη φυλακή, φέρνει στον κόσμο το μωρό του Χρήστου, την ίδια ώρα που εκείνος κινδυνεύει να χάσει τη ζωή του. Και παρ’ ότι ο Δημήτρης έχει ήδη πολλά θέματα να λύσει, μια νέα υπόθεση δολοφονίας θα τον φέρει αντιμέτωπο και με το παρελθόν του.

Δείτε το video ΕΔΩ

Όλα τα επεισόδια της σειράς ΕΔΩ