Άσε μας ρε μαμά - Επεισόδιο 1

Άσε μας ρε μαμά - πρώτο επεισόδιο
 Άσε μας ρε μαμά - Επεισόδιο 1 της κωμωδίας του Άλφα. ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΜΑΜΑ πρώτο επεισόδιο/πρεμιέρα την Δευτέρα 6/9/21 στις 20.00.

Άσε μας ρε μαμά 

Στα πενήντα της η Ρωξάνη Ταβουλαρέα τα έχει όλα! Είναι όμορφη, είναι sexy, είναι έμπειρη κι έχει μια λαμπερή καριέρα ως τηλεοπτική οικοδέσποινα πετυχημένου show σε κανάλι στο εξωτερικό. Έχει και μια πολυβραβευμένη κατασκευαστική εταιρεία στην Ελλάδα, που κληρονόμησε από τον μακαρίτη τον άντρα της, την οποία έχει αφήσει να την διοικούν τα τρία της παιδιά.
Όσα φέρνει η ώρα δεν τα φέρνει ο χρόνος όμως… Η ζωή της αλλάζει εντελώς όταν η πεθερά της φροντίζει να σβήσει το άστρο της! Ο κόσμος της καταρρέει από τη μια στιγμή στην άλλη κι έτσι αποφασίζει να επιστρέψει άρον άρον στην Ελλάδα.

Παίζουν οι Παναγιώτα Βλαντή, Ιεροκλής Μιχαηλίδης, Μάριος Αθανασίου, Δήμητρα Σιγάλα. Παρθένα Χοροζίδου, Αναστάσης Κολοβός, Άννα Μενενάκου. Δημήτρης Παπαδάτος, Μελίνα Βαμπούλα, Νικόλας Παπαδομιχελάκης. Αντώνης Γιαννακός, Μαρθίλια Σβάρνα. Αλέξανδρος Πχιεχόβιακ; Μελίνα Πολυζώνη; Ελευθερία Πάλλα

Στο ρόλο της Γεσθημανής η Φωτεινή Ντεμίρη.
Guest η Βίλμα Τσακίρη.
Συμμετέχουν επίσης οι: Βασίλης Γιακουμάρος, Δημήτρης Δάρρας και Τζίνα Ράπτη.

Άσε μας ρε μαμά - Επεισόδιο 1

Η Ρωξάνη Ταβουλαρέα παρουσιάζει την επιτυχημένη της εκπομπή «Family Bonding», σε κανάλι της ομογένειας στην Αμερική. Οι συνεργάτες της, προκειμένου να της κάνουν έκπληξη για τα γενέθλιά της, φέρνουν καλεσμένη τη…μισητή πεθερά της από την Ελλάδα.

Μετά από τη συκοφαντική επίθεση που εξαπολύει εναντίον της στον αέρα της εκπομπής η «πεθερούλα» της, αλλά και την πλεκτάνη της αρχισυντάκτριάς της, το συμβόλαιό της ακυρώνεται. Αναγκάζεται να επιστρέψει εσπευσμένα στην Ελλάδα έχοντας χάσει φήμη, δόξα και χρήματα.

Την ίδια στιγμή στην Ελλάδα, τα παιδιά της διευθύνουν την κατασκευαστική εταιρεία του μακαρίτη του πατέρα τους. Βρίσκονται όμως στο χείλος της οικονομικής καταστροφής εξαιτίας μιας πλεκτάνης που έστησε εναντίον τους ο Θωμάς Παπαπέτρου. Όμως δεν έφταναν όλα αυτά... Ο Δημήτρης, ο μεγάλος έρωτας της Ρωξάνης, είναι ήδη πέντε χρόνια σε σχέση, με την καλύτερή της φίλη την Έλλη, κάτι που και οι δυο απέφυγαν τεχνηέντως να της πουν.

Δείτε το video ΕΔΩ

Άσε μας ρε μαμα-όλα τα επεισόδια ΕΔΩ