Κομάντα και Δράκοι - Όλα τα επεισόδια

 

Κομάντα και Δράκοι -τα επεισόδια
Κομάντα και Δράκοι - Όλα τα επεισόδια της νεανικής, μεταφυσικής ιστορίας μυστηρίου του Μέγκα που συνδυάζει γουέστερν ατμόσφαιρα και κωμικά στοιχεία.

Κομάντα και Δράκοι – Επόμενα επεισόδια της νεανικής, μεταφυσικής σειράς μυστηρίου του Mega. Η σειρά συνδυάζει γουέστερν ατμόσφαιρα και κωμικά στοιχεία.

Με φόντο το επιβλητικό τοπίο του Ακρωτηρίου Χανίων, η νέα σειρά σε σενάριο και σκηνοθεσία του Θοδωρή Παπαδουλάκη, ξετυλίγει ιστορίες της κρητικής παράδοσης μέσα από ένα μεταφυσικό ταξίδι που μας γυρίζει στα παιδικά μας χρόνια. Θα γυριστούν 13 συνολικά επεισόδια.

Κομάντα και Δράκοι - Όλα τα επεισόδια

Ο 10χρονος Γιώργος είναι ένα χαρισματικό παιδί με βαθιές ευαισθησίες. Αυτός,ο πατέρας του και τα αδέλφια του μετακομίζουν σε ένα χωριό στην Κρήτη.

Στην Κρήτη η οικογένεια θα αναζητήσει μια νέα αρχή μετά το θάνατο της μητέρας.

Από το πρώτο κιόλας βράδυ στο νέο τους σπίτι, τα πιο τρομακτικά όνειρα του Γιώργου βγαίνουν αληθινά. Ο ίδιος μεταφέρεται σε διαφορετικές διαστάσεις μέσω αστρικών προβολών και γίνεται μάρτυρας γεγονότων που συμβαίνουν σε άλλους ανθρώπους.

Όλα αυτά τα μοιράζεται με τα «Κομάντα», μια παρέα ντόπιων παιδιών της οποίας γίνεται μέλος. Η αποστολή τους είναι να απελευθερώσουν ένα εξίσου «ιδιαίτερο» αγόρι, τον Ντόντο, από τα δεσμά της περιβόητης συμμορίας των «Δράκων».

Την ίδια στιγμή, επιδίδονται σε έναν αγώνα δρόμου με στόχο να σταματήσουν τη σκοτεινή δύναμη που σπέρνει τη διχόνοια στο χωριό κάθε εκατό χρόνια.

Κομάντα και δράκοι – Συντελεστές

Η σκηνοθεσία είναι του Θοδωρή Παπαδουλάκη, ο σκηνοθέτης που υπέγραψε μία από τις σημαντικότερες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης, “Το Νησί”.

Πρωταγωνιστούν οι: , Μαρίνα Καλογήρου, Αναστασία Τσιλιμπίου, Γιάννης Ζουγανέλης, Ελένη Φιλίνη, Γιάννης Αναστασάκης, Λευτέρης Κοκογιαννάκης, Βασίλης Κουκαλάνι, Χρήστος Στρατάκης, Μαρινέλλα Βλαχάκη, Δημήτρης Καλογεράκης κ.α. Μαζί τους οι μικροί πρωταγωνιστές “Κομάντα”: Γιώργος, Ζαχαρένια, Κωνσταντίνος και Αλέξανδρος, ενώ guest star είναι ο Στέλιος Μάινας.

Δείτε όλα τα επεισόδια ΕΔΩ