ΟΙ ΠΑΝΘΕΟΙ - ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 109 (1ΟΣ ΚΥΚΛΟΣ)

ΟΙ ΠΑΝΘΕΟΙ-ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 109 (1ΟΣ ΚΥΚΛΟΣ) της σειράς του ΣΚΑΙ. Οι Πανθέοι 109ο επεισόδιο ολόκληρο την Τετάρτη 10/7/2024.

 

ΟΙ ΠΑΝΘΕΟΙ - ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 109 (1ΟΣ ΚΥΚΛΟΣ)

ΟΙ ΠΑΝΘΕΟΙ-ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 109 (1ΟΣ ΚΥΚΛΟΣ) της σειράς του ΣΚΑΙ. Προβολή την Τετάρτη 10/7/2024.

Στο προηγούμενο επεισόδιο, η κυβέρνηση Τσολάκογλου, καθ’ υπόδειξη των Γερμανών, προχωράει σε συλλήψεις υπουργών του Μεταξά, ανάμεσα στους οποίους βρίσκεται και ο Ανδρέας. Το ξενοδοχείο της Νίνας επιτάσσεται από τους Γερμανούς οι οποίοι έχουν μαζί τους έναν παλιό “κακό” γνώριμο όλων των ηρώων μας…

ΟΙ ΠΑΝΘΕΟΙ - ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 109 (1ΟΣ ΚΥΚΛΟΣ)

Ο Ανδρέας, μετά τη σύλληψή του, οδηγείται στην Ασφάλεια, όπου κατηγορείται για προδοσία. Τα αδέρφια του, ακόμα και η Μάρμω, ψάχνουν τρόπο να τον βοηθήσουν, αλλά αν είναι κάτι που μπορεί να τον σώσει αυτή τη στιγμή, είναι μόνο η φήμη που αποκόμισε ο Κίτσος στο μέτωπο.

Την ίδια ώρα, εκείνος μαζί με τον Τέλη προσπαθούν να σώσουν τη Ματούλα που έχει εγκλωβιστεί στο ξενοδοχείο. Ο Μαρμάρης και οι Γερμανοί την ψάχνουν και ο Τέλης είναι αποφασισμένος να θυσιαστεί για να σώσει τους συντρόφους του. Όλα ισορροπούν σε τεντωμένο σκοινί και η Νίνα είναι έτοιμη να πάρει την πολυπόθητη εκδίκηση, όμως ο Λουκάς είναι εκεί για να την αποτρέψει.

Κι όλα αυτά, ενώ ο Ανδρέας αντιμετωπίζει τις νέες προκλήσεις με ανωτερότητα και συμβουλεύει τον Θωμά να ακολουθήσει το φωτεινό μονοπάτι του παππού του, την ίδια ώρα που η Σοφία προσδοκά να τον κερδίσει ξανά

Δείτε το video ΕΔΩ

Όλες οι περιλήψεις ΕΔΩ

Υπόθεση σειράς: Λιγο πριν τον πόλεμο του 1940 τα μέλη της μεγάλης οικογένειας των Πανθέων συγκεντρώνονται στο αρχοντικό τους στην Κηφισιά, στο προσκέφαλο του ετοιμοθάνατου πατριάρχη της οικογένειας, Βλάση Πανθέου.

Ο θάνατος του γηραιού Βλάση σφραγίζεται από ένα γεγονός που θα σοκάρει τα παιδιά του. Λίγο πριν αφήσει την τελευταία του πνοή, θα απαρνηθεί με αποτροπιασμό την εκλιπούσα σύζυγό του και μητέρα τους, τη Νένα. Τι σημαίνει αυτό; Ποιο μυστικό παίρνει μαζί του ο Βλάσης Πανθέος.

Πρωταγωνιστούν: Κάτια Δανδουλάκη, Αιμίλιος Χειλάκης, Μελία Κράιλινγκ, Μιχάλης Σαράντης, Νίκος Χατζόπουλος, Θανάσης Κουρλαμπάς, Μαρία Καλλιμάνη, Πηνελόπη Πιτσούλη, Κόρα Καρβούνη, Σπύρος Σταμούλης, Μιχάλης Συριόπουλος, Έλενα Τοπαλίδου, Αθηνά Μαξίμου, Κώστας Φιλλίπογλου κ.α Στο ρόλο του Βλάση Πανθέου, ο Γιώργος Κωνσταντίνου.

Σενάριο: Γιάννα Κανελλοπούλου – Άγγελος Χασάπογλου. 
Σκηνοθεσία: Σπύρος Μιχαλόπουλος.