ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΜΑΜΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 2 ALPHA TV

ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΜΑΜΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 2
ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΜΑΜΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 2. Δείτε τις εξελίξεις στο δεύτερο επεισόδιο της νέας κωμικής σειράς του Alpha την Τρίτη 14/9/21 στις 20.00.

Παίζουν οι Παναγιώτα Βλαντή, Ιεροκλής Μιχαηλίδης, Μάριος Αθανασίου, Δήμητρα Σιγάλα. Παρθένα Χοροζίδου, Αναστάσης Κολοβός, Άννα Μενενάκου. Δημήτρης Παπαδάτος, Μελίνα Βαμπούλα, Νικόλας Παπαδομιχελάκης. Αντώνης Γιαννακός, Μαρθίλια Σβάρνα. Αλέξανδρος Πχιεχόβιακ; Μελίνα Πολυζώνη; Ελευθερία Πάλλα

Στο ρόλο της Γεσθημανής η Φωτεινή Ντεμίρη.
Guest η Βίλμα Τσακίρη.
Συμμετέχουν επίσης οι: Βασίλης Γιακουμάρος, Δημήτρης Δάρρας και Τζίνα Ράπτη.

Άσε μας ρε μαμά Άλφα - Υπόθεση

Στα πενήντα της η Ρωξάνη Ταβουλαρέα τα έχει όλα! Είναι όμορφη, είναι seχy, είναι έμπειρη κι έχει μια λαμπερή καριέρα ως τηλεοπτική οικοδέσποινα πετυχημένου show σε κανάλι στο εξωτερικό. Έχει και μια πολυβραβευμένη κατασκευαστική εταιρεία στην Ελλάδα, που κληρονόμησε από τον μακαρίτη τον άντρα της, την οποία έχει αφήσει να την διοικούν τα τρία της παιδιά.
Όσα φέρνει η ώρα δεν τα φέρνει ο χρόνος όμως… Η ζωή της αλλάζει εντελώς όταν η πεθερά της φροντίζει να σβήσει το άστρο της! Ο κόσμος της καταρρέει από τη μια στιγμή στην άλλη κι έτσι αποφασίζει να επιστρέψει άρον άρον στην Ελλάδα.

Στο προηγούμενο επεισόδιο, τα παιδιά της Ρωξάνης βρίσκονται στο χείλος της οικονομικής καταστροφής εξαιτίας μιας πλεκτάνης που έστησε εναντίον τους ο Θωμάς Παπαπέτρου. Όμως δεν έφταναν όλα αυτά... Ο Δημήτρης, ο μεγάλος έρωτας της Ρωξάνης, είναι ήδη πέντε χρόνια σε σχέση, με την καλύτερή της φίλη την Έλλη, κάτι που και οι δυο απέφυγαν τεχνηέντως να της πουν.

ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΜΑΜΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 2

Η Ρωξάνη, φτάνοντας στην Ελλάδα, αποφασίζει να επισκεφθεί πρώτα την κολλητή της, Έλλη. Η Έλλη που εκείνη την ώρα βρίσκεται με τον Δημήτρη στο σπίτι της, προλαβαίνει να τον φυγαδεύσει λίγο πριν εισβάλλει μέσα η Ρωξάνη.

Χωρίς η Έλλη να βρει το κουράγιο να της πει τι συμβαίνει, την πάει στην Αρμέκο. Εκεί η Ρωξάνη με έκπληξη διαπιστώνει τι πραγματικά συμβαίνει στην εταιρία. Στο μεταξύ, τα παιδιά της κατηγορούν το ένα το άλλο για τους λόγους που τους οδήγησαν στην οικονομική καταστροφή.

Μετακομίζουν στην οικογενειακή βίλλα στη Βούλα και καταλήγουν ότι μοναδική ελπίδα για τη σωτηρία τους είναι η μητέρα τους. Στην προσπάθειά τους να την καλοπιάσουν, της ετοιμάζουν online surprise party για τα γενέθλιά της. Η Ρωξάνη όμως, φροντίζει να τους κάνει μια μεγαλύτερη έκπληξη.

Δείτε το video ΕΔΩ

Άσε μας ρε μαμα-όλα τα επεισόδια ΕΔΩ