Το αύριο μας ανήκει - Όλα τα επεισόδια

 

Το αύριο μας ανήκει - τα επεισόδια

 Το αύριο μας ανήκει - Όλα τα επεισόδια του καθημερινού εpωτικού, αστυνομικού δράματος του Mega. Πρωταγωνιστούν η Ελισάβετ Μουτάφη και ο Αντώνης Καρυστινός.

Το αύριο μας ανήκει - Η ιστορία

Μια σύγκρουση δύο σκαφών που παίρνουν φωτιά έχει τραγική κατάληξη αφού υπάρχουν θύματα. Η Χλόη ανησυχεί καθώς ο γιος της Μαξίμ είναι εξαφανισμένος.

Τον βρίσκει στο κρατητήριο αλλά δεν ξέρει γιατί. Ένα σώμα βρίσκεται στην παραλία. Είναι της Άννας, της αδελφής της που λείπει 17 ολόκληρα χρόνια, και είναι βαριά τραυματισμένη. Κανείς δεν γνωρίζει γιατί επέστρεψε.

Η Χλόη συναντά τον Μάρτιν, τον σύντροφο της Άννας και αναζητά την αλήθεια. Η Άννα που βρίσκεται σε κώμα, έχει αμνησία και παράλληλα μαθαίνει πως είναι έγκυος. Η Χλόη προσπαθεί να τη βοηθήσει να θυμηθεί. Παράλληλα η γυναίκα και ο σύζυγός της ανησυχούν για τον γιο τους καθώς πιστεύουν πως είναι μπλεγμένος στην τραγωδία και πράγματι ο νεαρός ομολογεί. Τώρα πρέπει να σώσει τον γιο της που κινδυνεύει να μπει στη φυλακή αλλά να σταθεί και στην αδελφή της.

Σενάριο Γιάννης Σκαραγκάς
Σκηνοθεσία Βασίλης Ντούρος

Πρωταγωνιστούν: Ελισάβετ Μουτάφη, Αντώνης Καρυστινός, Αλέξανδρος Σταύρου, Αντώνης Βλοντάκης, Λένα Δροσάκη, Ηρώ Πεκτέση, Κωνσταντίνος Λάγκος, Αλέξανδρος Πέρρος, Γεωργία Μαυρογεώργη, Μαρία Μαραγκού, Σοφία Μανωλάκου, Νικολέττα Καρρά, Νίκη Σερέτη κ.ά.

Η παραγωγή αποτελεί διασκευή της γαλλικής παραγωγής «Demain nous appartient» που έκανε πρεμιέρα το 2017, σημείωσε μεγάλη επιτυχία.

Δείτε όλα τα επεισόδια ΕΔΩ